Avantajele noastre

Clienţii ne iubesc şi noi ştim de ce. Ne diferenţiem de concurenţi şi credem că există cîteva motive evidente de ce clienţii ne aleg anume pe noi.

Experienţa şi know-how-ul

Experineţă şi know-how reparaţii telefoane MoldovaSuntem pe piaţă deja de 10 ani. Pe parcursul acestor ani am văzut atîtea lucruri, că suntem în stare să vă spunem în 2, 3 minute dacă vom putea repara dispozitivul dvs sau nu. În lucru folosim aşa echipamente, de care nu au toţi, de exemplu: pentru operaţia de reboll a consolei xbox folosim o staţie de lipit infraroşu. Staţia de lipit e un echipament destul de scump, pe care mulţi, pur şi simplu, nu şi-l pot permite.

Garanţia

Noi oferim pînă la 6 luni de garanţie la dispozitivele pe care le reparăm. Dacă dispozitivul se strică repetat, ca şi prima dată, atunci noi îl vom repara în baza garanţiei.

Rapiditatea reparaţiei

Operativitatea reparaţii dispozitive mobileDin experienţă proprie putem afirma cu îndrăzneală că ne ia, în medie, 20 de minute pentru a repara un telefon mobil. Sunt cazuri cînd ne ia şi o oră pentru a-l repara; totul depinde de disponibilitatea pieselor de schimb şi de severitatea defectării.

Amplasarea reuşită a oficiului

Amplasarea noastră e chiar reuşită: în centrul microraionului Rîşcani. Aici se poate de ajuns din oricare alt microraion al oraşului Chişinău. Atît timp cît ne ocupăm de reparaţia dispozitivului dvs, puteţi lua liniştit micul dejun la restaurantele ”La plăcinte”, McDonald's sau să faceţi cumpărături la centrul comercial „Soiuz” sau la supermarketul „Green Hills”.

Alături de reparaţii telefoane

[profiler]
Memory usage: real: 23592960, emalloc: 23264800
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem